Blogi

Olen Karita Toivanen, kolmen jääkiekkoilevan pojan heppahöperö äiti, kotiseuturakas yrittäjä, tekijä ja kehittäjä Hämeestä. Tämä blogi kertoo minun Hämeestäni. Hämeestä, joka tekee minut onnelliseksi.

Tarinoita, arkea, yrittämistä. Elämyksiä ja kokemuksia.
Ja tämä tarina on tosi.

Karita Toivanen – Your local host

#myhappyhame #matkailu #yhteistyö
#elinvoima #vetovoima #pitovoima

Paneelikeskustelu Hämeenlinna kokous & kongressi

Yhteistyöllä menestykseen -Hämeenlinna kokous & kongressi

Hämeenlinna kokous & kongressin ensimmäinen toimintavuosi alkaa olla takana. Mitä kaikkea vuoteen 2023 on mahtunut ja miten MyHappyHämeen vuokrajohtaja -palvelu käytännössä on toiminut.

Projektitiimi; Outi Kyöstilä (vasemmalla), Karita Toivanen ja Sanna Meronen-Vilenius
Julkisia hankintoja ja Kanta-Hämeen kuntien elinvoimaa kehittämässä

Syksyllä 2021 otin uuden haasteen vastaan ja lähdin mukaan Kestävää kasvua ja elinvoimaa julkisista hankinnoista kehittämisohjelmaan. Nyt projektin päättyessä, on hyvä summata; mitä opin, mitä saatiin aikaan ja tuliko julkisista hankinnoista uusi, ammatillinen ”lempilapseni”.

Yhteistyöllä menestykseen – Hämeenlinnan kokous & kongressipalvelua käynnistämässä

Vajaan kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen Hämeenlinna ilmoittautui jälleen mukaan kilpailuun, jossa jaetaan palkintoja Suomen houkuttelevimmista kokouskaupungeista! Tavoite on selkeä; enemmän yhteistyötä, enemmän matkailutuloa ja elinvoimaa seudulle.

Monta rautaa tulessa – ulkoistettu osaaja ja tekijä

Asiakkaalleni ulkoistetun osaajan ”palkkaaminen” tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittää omaa toimintaansa juuri siinä hetkessä ja niiltä osin kuin tarve on. Se on joustava ja mutkaton tapa hankkia osaamista ja lisäresursseja talon ulkopuolelta.


Mitä sinulle kuuluu?

Tätä kysymystä olen pyrkinyt entistä aktiivisemmin kysymään. Tuntuu, että moni on viime aikoina paininut oman jaksamisensa kanssa. Töissä on kiire, tai töitä ei ole, korona ei tunnu helpottavan otettaan tai helpottaa, ja sitten taas lyö märällä rätillä päin naamaa, jatkuva epävarmuus ja muutokset rassaa…


Mitä mä oikein osaan, vai osaanko mitään?

Työkuviot muuttuu ja samalla sitä tulee arvioitua omaa osaamistaan uudelleen. Mitä mä oikein osaan, vai osaanko mitään? Mikä saa sitten hyppäämään uuteen ja tuntemattomaan, jossa oma osaaminen joutuu eittämättä suurennuslasin alle. Olenko riittävän hyvä?


Pari sanaa asiakaskokemuksesta

Myyvä markkinointikampanja ja mielenkiintoiset lupaukset (tai maailmanlaajuinen pandemia…) saavat asiakkaat liikkeelle ja ostamaan. Ostaako asiakas sitten uudelleen, jos mikään ei oikein toteudu tai vastaa annettua lupausta? Tuskinpa.

Yritystarina – MyHappyHäme

MyHappyHäme on intohimoprojekti, joka syntyi ”rakkaudesta lajiin”, vahvasta uskosta omaan tekemiseen sekä haluun kokeilla siipiään yrittäjänä. Joskus siirrot ovat nopeita, joskus niitä ”myssyttelee” vuosia…

Muista ajatella aina isosti - Think Big!
Intohimona myynti – Think Big!

Minua on aina kiehtonut vuorovaikutus ja asiakaspalvelu, tosin myynnin pariin eksyin vähän vahingossa, eikä se missään nimessä ole ollut itsestään selvä uravalinta.

Rakkaat harrastukset jalostuivat elämyksiksi toisille

Karita Toivanen tykkää olla ihmisten kanssa tekemisissä. Yksi keino tavata uusia ihmisiä on kutsua heitä mukaan omiin harrastuksiin. Karitalla sellaisia harrastuksia ovat avantouinti, kirpparit ja mökkeily perheen kanssa.

Onnellisuutta kohtaamisista

Tänään oli hyvä työpäivä! Tapasin ihmisiä. Livenä. Kyllä livenä. Miten ihanaa! Pääsin ideoimaan, innovoimaan, suunnittelemaan, keskustelemaan, vaihtamaan ajatuksia. En pelkästään koneen välityksellä vaan ihan OIKEASTI.