Karita Toivanen Verkatehtaalla

Kuka olen?

Karita Toivanen

Yrittäjä, tekijä, viestijä, innostaja ja innostuja, ratkaisu- ja palvelukeskeinen kehittäjä. Organisaattori.
Ihmisten parissa erinomaisesti viihtyvä verkostoituja, luotettava ja joustava joukkuepelaaja. Oman elämänsä multitalentti, hevoshullu perheenäiti, jolla aina monta rautaa tulessa ja kolme jääkiekkoilevaa poikaa jaloissa.

Sekä…
  • hämäläistynyt varsinaissuomalainen
  • tuore yrittäjä, vanha tekijä; yli 20 vuotta työkokemusta hämäläisen matkailun parista
  • paikallinen live like a local -opas
  • kaksi korkeakoulututkintoa
  • 40 vuotta ja rapiat
Minusta sanottua…

”Karitalle ominaisia piirteitä ovat luottamus, avoin kohtaaminen ja joustavuus, jotka ovat suuressa roolissa asiakassuhteiden hoidossa. Hän uskoo, että yhdessä kaikki voivat olla vähän enemmän.”

”Karita uskoo jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen. Karitalla onkin aina joku ”projekti” menossa, muutenhan elämästä tulisi tylsää! Hänellä on vahva usko huomiseen.”

”Karita hakee ja tekee tulosta, hänellä on uskomaton kyky saavuttaa asiakkaan luottamus ja tuoda ”kauppa kotiin”. Karitalla onkin aina ”myyntihousut” jalassa, ja tarvittaessa tukea toteuttamiseen hän hakee laajasta kumppaniverkostosta. Jos ei itse osaa, joku osaa. Sellaista asiaa ei ole, mitä ei saataisi järjestymään.”

”Karitalla janoaa loistavia asiakaskokemuksia ja pyrkii aina löytämään parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Jos jotain on sovittu, se tehdään ja mielellään vielä odotukset ylitetään. Tavoitteena aina 110 prosenttisesti tyytyväinen asiakas, joka käyttää palveluja uudelleen.”

”Karita kysyy ja kyseenalaistaa, eikä ikinä päästä itseään (eikä kollegoitaan!) kovin helpolla. Hän asettaa tavoitteet ja vaatimustason korkealle, jotta kehittyminen ja muutos olisi mahdollista. Karita menee sinnikkäästi ja sisulla eteenpäin, eikä lannistu helpolla.”

”Karitalla on kyky ottaa vastaan vaikeatkin tilanteet rauhallisesti, alkaen järjestää asioita yksi kerrallaan. Hänellä on raudanluja organisointikyky ja systemaattisuus tekemisessä, niin työssä kuin kotona.

”Karita pohtii asioita aina kokonaisvaltaisesta, monelta eri kantilta – miksi jotain tehdään ja mihin sillä pyritään. Kun asioihin on perehdytty, on kokonaisuus yleensä selkeä ja viimeistelty. Karitan lempisanoja onkin ”myssytellään” ja kun on myssyttely, niin asiat lähtevät etenemään reippaasti.”

”Karita uskoo positiiviseen energiaan ja siihen, että tehokkuus ja tulokset voivat mahtua samaan yhtälöön ilon ja huumorin kanssa. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei otsa rypyssä. Töissä pitää olla myös kivaa.”

Osaaminen

Karita Toivanen LinkedIn -profiili

Tutustu palveluihini täällä.

Vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Karita Toivanen,
mahdollistaja
p. +358 40 5661 662

karita.toivanen@myhappyhame.fi

Karita Toivanen Verkatehtaalla
Miika Kangasniemi 2023