MyHappyHäme – Yritystarina

BLOGI

MyHappyHäme – Yritystarina

MyHappyHäme on intohimoprojekti, joka syntyi ”rakkaudesta lajiin”, vahvasta uskosta omaan tekemiseen sekä haluun kokeilla siipiään yrittäjänä. Joskus siirrot ovat nopeita, joskus niitä ”myssyttelee” vuosia… mutta ne ketkä minut tuntee, tietää, että kun asia on valmiiksi ajateltu, rupeaa tapahtumaan – ja vauhdilla! Ja se vauhti alkoi loppuvuodesta 2020, vuotena joka tullaan muutenkin muistamaan historiassa.

Ajatus omasta matkailualan yrityksestä syntyi oikeastaan jo vuosia sitten, aika ei vaan tuntunut olevan ikinä oikea. Liikeidea ei ollut kirkastunut omassa mielessä, lapset pieniä, talolaina maksettavana ja mitä näitä selityksiä nyt oli… Olen aina kuitenkin ajatellut, että mitään ei voi saavuttaa, jos ei uskalla yrittää, ottaa askelta pois vanhasta ja tutusta, kohti uutta ja epävarmaa. Yleensä parhaat asiat elämässä syntyvät juuri näin, hyppäämällä pois omalta mukavuusalueelta. Ja onhan sitten ainakin kokeiltu – ei jää jossiteltavaa!

Olen myös aina ollut hyvin päämäärätietoinen ja tekevä tyyppi. Minulla pitää olla tavoitteita, unelmia ja projekteja menossa, ja jos ei niitä ole, niitä tehdään. Saan niistä virtaa ja innostun. Yrittäjyydessä minua houkutteli myös tapa tehdä omalla tavalla. Tietää ketä saa peiliin katsoa, jos asiat eivät mene toivotulla tavalla. Koronavuosi antoi myös paljon aikaa ajatella. Ja tämä ajatustyö synnytti lopullisen päätöksen – nyt on oikea hetki kokeilla siipiään yrittäjänä.

Siitä se ajatus sitten lähti – MyHappyHäme

Lopulta liikeidea syntyi melko helposti. Halusta auttaa hämäläisiä yrittäjiä ja toimijoita onnistumaan ja menestymään. Asioista, jotka tunnen ja osaan; myynnistä, markkinoinnista ja kehittämisestä. Asioista, jotka ovat minulle oikeasti merkityksellisiä; luottamuksesta, aidosta yhteistyöstä, ihmisistä ja kohtaamisista. Onnellisuudesta. Näin syntyi aikoinaan myös slogan MyHappyHäme, yhteistyössä paikallisten matkailuyrittäjien kanssa, vuonna 2018, onnistuneen ja innostavan yhteistyön tuloksena. Ja nyt tämä nimi sai vihdoin päivänvalon!

Koen, että tämä nimi kuvaa hyvin myös niitä arvoja, jotka ovat minulle yrittäjänä tärkeitä. Halusta olla helposti lähestyttävä, palveleva, luotettava ja joustava kumppani, joka synnyttää hyvää mieltä, innostusta ja samalla onnellisuutta onnistumisista. Ja nimenomaan Hämeessä. Täällä tunnen ihmiset, omaan laajat verkostot, ja voin näin parhaiten auttaa asiakkaittani menestymään.

Tätä työtä minun ei ole todellakaan tarkoitus tehdä yksin, vaan yhteistyössä muiden samoin ajattelevien toimijoiden kanssa. Unelmani on koota ympärilleni hämäläisten osaajien verkosto, joka jakaa kanssani samat arvot ja täydentää omaa osaamistani.  Yhteistyöverkoston visiona on olla avoimessa yhteistyössä joustava toimiva, markkinoita aktiivisesti kehittävä ja tulevaisuuden tarpeista innovoiva mestarijoukkue, joka tunnetaan aidoista ja paikallisista vahvuuksistaan. Yhteistyöllä voimme todellakin olla enemmän!

Tutustu palveluihini täällä.

Olen myös hyvin eläinrakas ihminen. Tässä kuvassa olen rapsuttelemassa vuonna 2021 silloisen työkaverini lehmiä, Hirvilammen luomu -tilan laitumella, MTK Hämeen tiedottajana.

Pääkuva: Kanta-Hämeen kuvapankki

karitatoivanen_fyb7sswr