Tietosuojaseloste MyHappyHäme

Tietosuojaseloste MyHappyHäme

Rekisterinpitäjä

Karita Toivanen / MyHappyHäme
Lahdensivuntie 15
13100 Hämeenlinna

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

MyHappyHäme
Karita Toivanen
Lahdensivuntie 15
13100 Hämeenlinna
Puh. 040 566 1662
karita.toivanen (at) myhappyhame.fi

MyHappyHäme / Karita Toivanen on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Karita Toivanen / MyHappyHäme kerää, käyttää, säilyttää ja suojaa henkilötietoja.

Keitä rekisterissä on?

Rekisterimme sisältää seuraavia asiakasryhmiä:

  • MyHappyHäme / Karita Toivanen asiakasrekisteri
  • MyHappyHäme / Karita Toivanen sidosryhmärekisteri
  • Messu-, myynti- ja markkinointitapahtumissa kontaktoidut henkilöt, jotka ovat antaneet markkinointiluvan
  • Messu-, myynti- ja markkinointitapahtumakävijät, jotka ovat antaneet markkinointiluvan tapahtumajärjestäjän välityksellä
  • Verkkosivujen kautta tulleiden uutiskirjetilausten perusteella kerätty rekisteri

Mitä henkilötietoja keräämme?

Henkilötietoja kerätään useimmiten suoraan sinulta tai niitä saadaan palveluidemme käytöstä. Keräämämme henkilötiedot voidaan jaotella seuraavasti:

  • Yhteystiedot: puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet
  • Posti- ja laskutusosoitteet asiakassuhteessa
  • Tiedot tehdyistä tarjouksista ja ostetuista palveluista asiakassuhteessa

Osa keräämistämme tiedoista on saatu suoraan sinulta. Keräämme tietoa myös meille lähettämistäsi viesteistä, jotka ovat tulleet joko digitaalisten kanaviemme kautta, puhelimitse tai messu-, myynti- ja markkinointitapahtumissa.

Miten voimme käyttää henkilötietojasi ja millä oikeusperusteilla?

Käytämme henkilötietojasi, jotta voimme kertoa sinulle palveluistamme ja tehdä sinulle tarjouksia. Henkilötietoja käsitellään myös markkinointi-, tuote- ja asiakasanalyysien yhteydessä.

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Kenelle voimme luovuttaa henkilötietoja?

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

Kuka muu käsittelee tietojasi?

Tietojasi käsittelee uutiskirjejärjestelmä MailChimp.  

Kuka käsittelee henkilötietojasi?

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteesta, voit ottaa yhteyttä karita.toivanen (@) myhappyhame.fi

karitatoivanen_fyb7sswr